Iva Branković

Iva Branković (1982) je socijalna radnica sa višegodišnjim iskustvom u oblasti socijalne zaštite sa fokusom na stručno usavršavanje zaposlenih i razvoj usluga u zajednici.

Diplomirala je socijalni rad na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, gde je 2014. godine završila i master studije socijalnog rada. Od 2016. godine na Fakultetu političkih nauka pohađa doktorske studije politikologije, smer socijalna politika i socijalni rad. Edukaciju iz sistemske porodične terapije završila je 2013. godine pri Asocijaciji sistemskih terapeuta u Beogradu. Predaje na Departmanu za socijalni rad na Fakultetu za medije i komunikacije.

Ko-autorka i realizatorka više akreditovanih programa obuke u oblasti unapređenja supervizijske prakse i primene savremenih metoda socijalnog rada. Autorka više radova objavljenih u stručnim i naučnim časopisima, izlagala na raznovrsnim stručnim skupovima i učestvovala u razvojnim i istraživačkim projektima usmerenim na unapređenje kvaliteta usluga socijalne zaštite u Srbiji i regionu.

Pretraga

NA ODMORU SMO
od 22.7. do 26.8.

Sve knjige naručene u ovom periodu šaljemo 26. avgusta.